Wipeout

EKSTRA EKSTRA!

PaperBoy 02Plask og pladder, slask og sladder - alt om WIPEOUT deltagerne og deres fadæser på dødsbanerne (og i kulisserne).

Læs WIPE UP! magasinet her >>
PROGRAM FOR TURNERINGEN

Tirsdag den 23. marts
Kl. 14-15 Lokal wipeout bane

Onsdag den 24. marts

Kl. 14-15 Brækinatoren!!

Torsdag den 25. marts
Kl. 20.30 - 21.30 Lokal wipeout bane

Fredag den 26. marts
Kl. 13-14 Lokal wipeout bane

Præmier
De bedste 3 på hvert hold vinder en pokal (guld, sølv og bronze), og de 4 holdvindere går videre til den nordiske finale.

Alle på holdet, der får flest point, vinder et Wipeout Guldskilt. Alle på det næstbedste hold vinder et Wipeout Sølvskilt, og alle på det trediebedste hold vinder et Wipeout Bronzeskilt.

WOGG WOGS WOGB

De 3 bedste i den nordiske finale får hhv Nordisk Wipeout Guldmedalje, Sølvmedalje og Bronzemedalje.

WOGM WOSM WOBM

wipeoutlogo

W0MDe første 5000 der melder sig ind i WIPEOUT gruppen, får det officielle WIPEOUT skilt!
Skiltet er designet af Jaytee

Velkommen til WIPEOUT

For at deltage skal du melde dig på et af de 4 teams. Du kæmper nemlig både for dit hold, for dig selv og selvfølgelig for dit fædreland!

Hver gang du deltager i en konkurrence, vinder du point til dig selv og til dit hold. Her på Wipeout Gruppesiden kan du følge med i, hvilket hold der ligger i spidsen - og hvilke Habbo'er der har flest point.

Den bedste fra hvert hold går videre til den nordiske finale!

Den Nordiske Finale
Bare rolig, du skal ikke pakke din kuffert og tage helt til Norge eller Sverige og oprette en Habbo der. Finalen bliver afholdt her på dit eget hotel, hvor finalisterne dyster på tid om at komme igennem en ultimativ dødsbane helt identisk med finalebanen i Norge og Sverige. På den måde kan vi sammenligne finalisternes tider og finde de 3 hurtigste, smidigste og modigste Habbo'er i hele Skandinavien!
 Gruppe info 

Wipeout

Oprettet: 22-03-2010

4,692 brugere i gruppen

wipeout