Forældreguiden myhabbo.headerbar.closed_group

Habbo er et socialt netværk for ungdommen, og en virtuel verden hvor unge mødes, chatter, holder konkurrencer, deltager i offentlige konkurrencer, bygger rum og holder kontakten med andre unge og venner.

Se videoen herunder og få en større indsigt i hvad Habbo er!!Hvordan kontakter jeg Habbo?
Hvis du har et problem kontakt venligst
Habbo kundeserviceDu kan finde mere information her -
Forældreguiden

I tillæg til det sociale og kreative miljø, lærer brugerne om basis økonomi ved at bruge markedspladsen og bytte funktionen. Her kan brugerne bytte sine Habbo ting, hvilket er vældig populært blandt brugerne. Det er gratis at være medlem, men for at få mest ud af sit medlemskab, kan man købe habbo mønter, som er hotellets valuta. Habbo mønterne kan bruges til at købe flere møbler og ting til at dekorere sit rum. Habbo mønterne kan også bruges til at købe medlemskab til HC og VIP, som er en af habbos goder.

Habbo handler om at have det morsomt med venner i et inspirerende og trygt miljø. Hjertet i Habbo er brugerne og deres kreativitet. Brugerne kan udforske deres kreative side, ved at bygge rum og spille sammen med deres venner, skifte tøj og finde sin helt egen stil. Vores højeste prioritering er, at Habbo skal være et morsomt og trygt sted at være for alle. Alle vores Hoteller er bemandet i hele åbningstiden af voksne og uddannede moderatorer, som kan hjælpe brugerne, og samtidig opretholde et trygt miljø for alle.

Hvad er Habbo?

Sjove spil, socialt med nye og gamle venner! - kreativitet!

Det er gratis at være medlem! Forbedre dine forhandlings teknikker!

Habbo startede allerede tilbage i år 2000. Habbo Hotel er verdens største online community og sociale netværk for teenagere med mere end 200 millioner brugere over hele verden. Hver måned besøger millioner af teenagere fra 150 lande et af vores hoteller, der findes på 11 forskellige sprog!