Sikkerhedstips

Her har du fem enkle råd til hvordan du kan beskytte dig selv på internettet.

Sluk dit webcam! Du kan ikke kontrollere de billeder du lægger på nettet eller det du viser på cam. Når du en gang har lagt billeder på nettet, så kan du ikke fjerne dem igen.

Læs mere her

Hold dine habbovenner på hoteller. Undgå at mødes med folk du har mødt på nettet. Heller ikke selvom I har talt sammen i lang tid. Hvis der er nogen som vil mødes, så sig nej og fortæl det til dine forældre eller en anden voksen.

Læs mere her

Surf sikker og smart på nettet. Hjemmesider som tilbyder gratis møbler og mønter eller som giver ud for at være ejer af Habbo staff er alle sammen snydesider, som er ude efter din e.mail og din kode. Giv aldrig din kode ud til andre og undlad at downloade filer, som du ikke ved hvad indeholder og ikke kender afsenderen af.

Læs mere her

Beskyt dine personlige oplysninger og dine personlige informationer. Hold dit rigtige navn, telefonnummer og navnet på din skole hemmeligt, så ingen kan mobbe dig eller udsætte dig for andet ubehageligt.

Læs mere her

Vær ikke bange for at sige fra. Hvis der er nogen som skaber en ubehagelig stemning, mobber eller skræmmer dig, så kan du anmelde det til moderatorerne, ved at klikke på ’Hjælp’ i øverste højre hjørne af skærmen.

Læs mere her

 Gruppe info 

Sikkerhedstips

Oprettet: 28-07-2011

758 brugere i gruppen

Ingen tags.