Nyheder

« Ældre

Events

Konkurrencer

Tilbud

Andet

Dagens stjerne!

Hvis din største drøm altid har været at ligne en berømt Artist, er dette virkelig konkurrencen for dig.

Vi starter nemlig en helt ny konkurrence, hvor det handler om at klæde deres Habbo som en berømt artist. Hver dag vil vi publisere en ny artist, og du kan derefter sende et billede af din Habbo, der er klædt som denne artist. Konkurrencen vil være i 10 dage, og der vil være 10 forskellige artister. Det billede, der vinder hver dag vil deltage i den store afstemning om Habbo.dk bedste artist look.

25/07/2014 På den anden dag i denne konkurrence handler det om at ligne Stefani Joanne Angelina Germanotta (født 1986), bedre kendt under sit kunstnernavn Lady Gaga.
Lady Gaga er kendt for sine flamboyante og forskelligartede bidrag til musikindustrien via hendes stil, live performances og musikvideoer og hun er en af ​​de bedst sælgende musikere gennem tiderne. Blandt hendes bedrifter kan nævnes fem Grammy Awards og 13 MTV Video Music Awards.

Skynd dig og skab dit Lady Gaga look og send det ind, før det er for sent!

----------------------------------------------------------------------------------------
Den første dag i denne konkurrence er nu afsluttet. Vi bad jer om at sende et billede, hvor
du lignede Freddy Mercury. Vi kan med glæde meddele, at Fallenrose er stjernen i dag og vil derfor også gå videre som finalist i den store finaleafstemning.

Der er stadig 9 finaler steder tilbage, så kampen fortsætter i denne glamourøse og glitrende spotlight konkurrence.

24/07/2014 Vi begynder i dag med Freddie Mercury. Freddie Mercury (1946-1991) var bedst kendt som forsanger i bandet Queen. Han skrev mange hits som "Bohemian Rhapsody", "Killer Queen", "Somebody To Love", "Må ikke Stop Me Now", "Crazy lille ting kaldet Love" og sidst men ikke mindst, "We Are the Champions".

Regler for Dagens stjerne:

Hvornår starter og slutter konkurrencen?
Første rundes konkurrencer begynder den 24. juli og slutter 2 august, men hver konkurrance varer kun for en dag, så du må være hurtig.

Hvordan kan jeg deltage?
Du deltager ved at indsende et billede af din Habbo klædt som dagens stjerne. Send billede af din Habbo til email: habbocompetitions.nordics@sulake.com Skriv'' Dagens stjerne DK + navnet på stjernen'' i emnelinjen, og glem ikke dit Habbo navn!

Kan jeg indsende mere end et bidrag?
Nej, kun et bidrag pr habbo. Hvis du sender flere bidrag ind, vil kun det første blive taget i betragtning.
Man kan ikke samarbejde i denne konkurrence

Hvordan vælges vinderne?
Habbo Staff vælger vinderne.

Hvad kan man vinde?
Dagens bedste bidrag får skilt og går også videre til den store afstemning, hvor det aller bedste bildet blir belønnet med en virkelig cool præmie.

Held og lykke!

- Habbo Staff