Mandagsmissionen

Gandhi, Sokrates, Voltaire, Lincoln og Obi-Wan skrev deres kloge ord ind i historiebøgerne. Kan du også det?

Så blev Habbos første mandagsmission fundet! Den er skrevet af PeaceDude og lyder sådan:

Luk og sluk, hvis du føler dig utryg!

I næste uge skal vi bruge en ny mission, og du kan sende den til os fra dette rum>>>, hvor du også kan filosofere lidt over hverdagen.

Bliver din sikkerhedsmission udvalgt, så bliver dine kloge ord postet både på vores facebookwall og på Twitter, og de bliver mejslet ind i en flot guldpokal. Alle der deltager får et meget hemmeligt skilt og er med i lodtrækningen om 5 x 30 VIP dage. HUSK at din mission maks kan være 39 tegn og at der er pluspoints for trylleformuleringer og andre finurligheder.

I sidste uge afholdt vi jo sikkerhedsuge, og de sikreste habboer skal naturligvis have en præmie. I dag har vi uddelt skilte for både sikkerhedsmission (Alle som har skrevet en mission har fået et skilt), for Børns Vilkårs Quiz (Alle som har deltaget har fået et skilt)

Derudover har vi sammen med Børns Vilkår trukket lod om et 5 gange en måneds VIP og et sjældent oliemaleri. Vinderne af VIP blev Splooosh, BabyMomo, hula-pigen1104, Carey!!, og .Super-Star. Det sjældne oliemaleri skal for fremtiden pryde Vivi-nanas rum. Pas nu godt på det.

I blandt habboerne som havde alle svar rigtige i den afsluttende sikkerhedsquiz har vi trukket lod og to snavebåse - de heldige vindere 123kir og davidpizza. Alle som svarede rigtigt på alle spørgsmålene i quizzen modtager i morgen et temmelig sjældent skilt. VIP er uddelt, men alle præmier (pokaler, malerier og snavebåse) uddeles først i morgen.