Velkommen til Habwaii!

Habbo inviterer dig og dine venner på en tropisk ferie til Habwaii.

Det er isnende koldt i Danmark og vi kunne nok alle sammen trænge til ferie under varmere himmelstrøg. Skynd dig at pakke dine pixler og styrte mod lufthavnen.

For at vinde biletter til flyet, som snart afgår mod Habwaii, skal du gennemføre snaze mazen som du finder her: >>>. Mazen er åben i dag mandag fra 15.00 - 16.00 og fra 19.30 - 20.30.

Desværre sker der på vej til øen det skrækkelige at flyet koliderer med en pixelstorm styrter ned på en øde ø. For at overleve og komme derfra, må deltagerne gennemføre en masse svære og indtil videre meget hemmelige udfordringer. Klarer man ikke udfordringerne er man ude af gamet, man kommer aldrig til at forlade øen og må leve sammen med Lost Monkey til sine dages ende.

Udfordringerne finder sted:
Tirsdag 15:00 - 16:00
Onsdag 15:30
Torsda 15:30
Fredag 16:00

Husk:
Hele eventet baseret på en historie, som I meget gerne må leve jer ind i. Du kan læse mere og holde dig opdateret i vores gruppe

Finalen:
Kimstar flyver i sin redningshelikopter til den øde ø, for at være dommer i finalen. Vi kan endnu ikke fortælle hvordan alt dette afgøres - Men det bliver på en måde som aldrig er set før!

Præmier:
1.præmie: Hemmelig præmie fra staff.
2.præmie: 3 måneders V.I.P medlemskab.
3.præmie: 1 måneds V.I.P medlemskab.

Lad nu være med at pakke din kuffert, så du ikke selv kan løfte den!