Retro = Keyloggere og svindel

Risikoen for blive udsat for disse ting, er bare to af mange GODE grunde til at du skal holde dig LANGT væk fra retrohoteller og sider som tilbyder dig gratis mønter.

For tiden oplever vi desværre at rigtig mange habboer bliver fristet til at spille på retrosiderne. Men! Retrosiderne er ikke blot ulovlige pga. deres brud på reglen om copyright, de er også farlige for dig og din computer.

Hos Kontakt Os ser vi flere og lflre sager, hvor habboer oplever at få keyloggere installerede på deres computere, som efterfølgende aflurer dem deres koder. Dette sker ofte efter en habbo har været inde på et retrohotel eller en side, der tilbyder gratis mønter. Dermed kan en anden få tilgang til din Habbo, din e.mail, din Facebook, din Twitter og din og (måske også dine forældres) netbank. En keylogger er usynlig og du bemærker ikke at den kører. Den kan nemt installeres første og eneste gang du besøger en af de hjemmesider vi advarer imod, så hold dig fra dem - også selv du bare er nysgerrig og bare vil tage et lille kig.

Vi ser også ofte at de personer, som står bag retro hotellerne og svindelsiderne logger ind på DIN habbo og spreder ulovlige links, som fører til en permanent udvisning, hvilket du selvfølgelig ville blive ked af.

Det er en misforståelse, at personerne bag retrohotellerne ønsker at gøre noget godt for dig. De er kun ude på en ting: At tage DINE møbler eller tjene penge på salg af tvivlsomme VIP-ordninger. Derfor anbefaler vi dig, at du holder dig langt væk fra disse sider, da du altid ender med at blive snydt, når du bruger dem.

Vi har netop opdateret vores sikkerhedssider, og her kan du blandt andet finde gode råd til, hvordan du beskytter din computer mod keyloggere!

Bookmark and Share