Tilmeld dig et WIPEOUT hold

Der er skilte, pokaler og fædrelandets ære på spil!

Velkommen til WIPEOUT på Habbo. Nu går det løs med de indledende runder, og det gælder om at hive så mange sejre i land som muligt - både får dig selv og for dit hold.

Læs reglerne grundigt og skynd dig at tilmelde dig et hold nederst på siden!

Regler for Wipeout på Habbo

For at deltage skal du melde dig på et af de 4 teams nedenfor. Du kæmper nemlig både for dit hold, for dig selv og selvfølgelig for dit fædreland!

Hver gang du deltager i en konkurrence, vinder du point til dig selv og til dit hold. På Wipeout gruppesiden kan du følge med i, hvilket hold der ligger i spidsen - og hvilke Habbo'er der har flest point.

Den bedste fra hvert hold går videre til den nordiske finale!

Præmier
De bedste 3 på hvert hold vinder en pokal (guld, sølv og bronze), og de 4 holdvindere går videre til den nordiske finale.

Alle på holdet, der får flest point, vinder et Wipeout Guldskilt. Alle på det næstbedste hold vinder et Wipeout Sølvskilt, og alle på det trediebedste hold vinder et Wipeout Bronzeskilt.

De 3 bedste i den nordiske finale får hhv Nordisk Wipeout Guldmedalje, Sølvmedalje og Bronzemedalje.

Den Nordiske Finale
Bare rolig, du skal ikke pakke din kuffert og tage helt til Norge eller Sverige og oprette en Habbo der. Finalen bliver afholdt her på dit eget hotel, hvor finalisterne dyster på tid om at komme igennem en ultimativ dødsbane helt identisk med finalebanen i Norge og Sverige. På den måde kan vi sammenligne finalisternes tider og finde de 3 hurtigste, smidigste og modigste Habbo'er i hele Skandinavien!

Bookmark and Share

Konkurrencen er ikke tilgængelig lige nu.