Dagens stjerne!

Hvis din største drøm altid har været at ligne en berømt Artist, er dette virkelig konkurrencen for dig.

Vi starter nemlig en helt ny konkurrence, hvor det handler om at klæde deres Habbo som en berømt artist. Hver dag vil vi publisere en ny artist, og du kan derefter sende et billede af din Habbo, der er klædt som denne artist. Konkurrencen vil være i 10 dage, og der vil være 10 forskellige artister. Det billede, der vinder hver dag vil deltage i den store afstemning om Habbo.dk bedste artist look.

24/07/2014 Vi begynder i dag med Freddie Mercury. Freddie Mercury (1946-1991) var bedst kendt som forsanger i bandet Queen. Han skrev mange hits som "Bohemian Rhapsody", "Killer Queen", "Somebody To Love", "Må ikke Stop Me Now", "Crazy lille ting kaldet Love" og sidst men ikke mindst, "We Are the Champions".

Regler for Dagens stjerne:

Hvornår starter og slutter konkurrencen?
Første rundes konkurrencer begynder den 24. juli og slutter 2 august, men hver konkurrance varer kun for en dag, så du må være hurtig.

Hvordan kan jeg deltage?
Du deltager ved at indsende et billede af din Habbo klædt som dagens stjerne. Send billede af din Habbo til email: habbocompetitions.nordics@sulake.com Skriv'' Dagens stjerne DK + navnet på stjernen'' i emnelinjen, og glem ikke dit Habbo navn!

Kan jeg indsende mere end et bidrag?
Nej, kun et bidrag pr habbo. Hvis du sender flere bidrag ind, vil kun det første blive taget i betragtning.
Man kan ikke samarbejde i denne konkurrence

Hvordan vælges vinderne?
Habbo Staff vælger vinderne.

Hvad kan man vinde?
Dagens bedste bidrag får skilt og går også videre til den store afstemning, hvor det aller bedste bildet blir belønnet med en virkelig cool præmie.

Held og lykke!

- Habbo Staff