Byg din vilde vesten by!

Banditter, røvere, cowboys og sheriffer har indtaget hotellet... det vilde vesten er over os!

For at stemningen af det vilde vesten breder sig endnu mere er det nu blevet tid til at I bygger jeres egne vilde vesten byer, hvor I skaber lige præcis den stemning, som I mener hører sig hjemme i et sådant lovløst samfund.
Din by kan indeholde alt fra saloons, barbershop og cowboys til mere landlige elementer som gulvgravere & nybyggere med deres farme og kvæg. Det er endnu engang kun kreativiteten som sætter grænser!!

Regler for "Byg din vilde vesten by rumkomkurrence"

Hvornår starter og slutter konkurrencen?
Konkurrencen begynder d. 20 aug. og slutter d. 24. aug.

Hvordan kan jeg deltage?
Du deltager ved at bygge din helt egen vilde vesten by. Der er ikke nogle regler for hvad der skal indgå i byen, det vigstigste er at få skabt den helt rigtige "vilde Vesten stemning" . Når du har skabt din by, sender du et billede og et rumlink til habbocompetitions.nordics@sulake.com. Skriv " Vilde Vesten By, DK" i emnefeltet og glem ikke at skrive dit Habbonavn i mailen!

Kan jeg indsende mere end et bidrag?
Nej, kun et bidrag pr habbo. Hvis du sender flere rum ind, vil kun det første blive taget i betragtning. I tilfælde af samarbejde kan man højst være 5 habboer om at bygge et rum.

Hvordan vælges vinderne?
Habbo Staff vælger vinderne.

Hvad kan man vinde?
Finalisterne vil modtage et vaskeægte vilde vesten skilt og den endelige vinder vil derudover blive belønnet med nogle vilde vesten møbler.

Du kan se mere om vores generelle konkurrenceregler her

God byggelyst Cowboys & Cowgirls !

- Habbo Staff